torstai 24. elokuuta 2017

Opiskelijakunnan yleiskokous

Maanantaina 21.8. järjestettiin lukiolla opiskelijakunnan yleiskokous. Kokouksen järjestelyt hoiti opiskelijakunnan hallitus ja paikalla oli päätöksiä tekemässä heidän lisäksi kaikki lukion oppilaat.


Yleiskokouksessa äänestettiin 2. vuoden opiskelijoista uusi puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja kaksi muuta yleisjäsentä. Ennen äänestämistä ehdokkailta kysyttiin muutama kysymys, kuten "Miksi haluat puheenjohtajaksi?", "Kävisitkö puheenjohtajana kaikissa johtoryhmän kokouksissa?" ja Miten maailma on syntynyt?".


Kysymysten jälkeen äänestettiin. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Kalle Kuha, varapuheenjohtajaksi Mari Komulainen, sihteeriksi Jan Karjalainen ja yleisjäseniksi Justiina Väisänen ja Jarno Huotari. Onnea heille!Kun puheenjohtaja oli valittu oli seuraavana vuorossa uusien jäsenten valitseminen hallitukseen. Uudet jäsenet valittiin uusista oppilaista, lukion 1.vuosikurssin opiskelijoista. 
Uusia jäseniä hallitukseen haki yllättävän paljon, jopa 11. Aluksi heidän täytyi esitellä itsensä ja sen jälkeen keksiä hallituksen uudelle Whatsapp-ryhmälle nimi. Sen jälkeen vuorossa oli taas äänestys.


Hallitukseen ehdokkaista valittiin 5 jäsentä, jotka olivat Juho Pääkkönen, Topi Kähkönen, Aleksei Jablochkov, Emma Heikkinen ja Sini Kemppainen. Onnittelut heillekin!


Teksti Roosa, kuvat Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...