lauantai 8. syyskuuta 2012

Nahkiaiset 2012

(Teksti on uhrin näkökulmasta kirjoitettu)

HUH, nyt ne on ohi (onneksi) !!

Ei kun vitsi vitsi, kyllä meillä oli hauskaa, ja kiittäkäämme kakkosia, jotka:

-sotkivat meidät sinapilla
-ja jauhoilla
-ja kaakaojauheella
-ja Juissilla (mansikkajuissilla...)

Nahkiaiset alkoivat vähän ennen kuutta Tuupalan pihalla. Meidät oli huijattu tulemaan sinne aikaisemmin, ja ne jotka saapuivat sovittuun aikaan, joutuivat saivat tehdä X-hyppyjä. Ne, jotka eivät tehneet, kasteltiin Juissilla (ja tottelevatkin kyllä saivat siitä osansa).


Jätesäkkeihin vaan ja vaipat päähän, ylistyslaulua kakkosille ja kumarruksia. Oltiin neljän ryhmissä ja käveltiin lukiolle jalat ja kädet sidottuna laulaen edelleen ylistyslaulua.

"Ykköset, ykköset, me kakkosia palvotaan
kakkoset, kakkoset, te ootte aivan parhaita
Riusalaan, Riusalaan, mennään vaan ja huomataan
siellä niin, siellä niin, meille nauretaan!"


Onneksi ainakin osalta ryhmistä laulaminen onnistui, mutta saavuttuamme lukiolle meitä odotti vesi-ilmapallot.

Kakkoset selvästikin olivat tyytyväisiä meidän ykkösten suorituksiin, ja pääsimme poikien vessaan! Kaivelimme lasten kylpyammeesta epämääräisen näköisten ruskeiden möykkyjen seasta kolikoita ja annoimme ne kakkosille. Meitä pyydettiin riisumaan kengät ja laittamaan vaipat silmille.


Vaipat silmillä me sitten kontattiin koulun läpi. Vuorossa oli yksi sotkuisimmista vaiheista: piti löytää peruna vesiämpäristä, ilman käsiä. Sen jälkeen, naama märkänä, etsittiin kaakaojauheen seasta sokeripala. Naamaa ei luonnollisestikaan saanut puhdistaa tämän toimenpiteen jälkeen.

Kun päästiin liikuntasaliin, siellä soi musiikki ja bileet oli kyllä tosi mahtavat. Vuorossa oli lisää sotkua, tanssittiin sinapin päällä letkajenkkaa ym tosi kivaa.


Kun kaikki ryhmät olivat saapuneet sinappi-tanssilattialle, verryyttelimme yxin tahdissa. Teemana nahkiaisissa oli Pikku Ykkönen. Vuorossa oli omaa ohjelmaa! Nähtiin ja tehtiin uskomattomia esityksiä, mm. kurkkuviestiä, mandariinipalloa ja nakin pujottamista pulloon. Jotkut saivat myös lausua runoja ja piirtää odotuksiaan seuraavista bileistä!

Lopussa meille näytettiin varoitusvideo, joka hieman poikkesi alkuperäisestä Pikku Kakkosen "varokaa heikkoja jäitä" -videosta. Video varmasti hoiti hommansa, ja ykköset osaavat nyt pitää hauskaa ihan kiltisti ja hillitysti!!!!

Pois pääsimme jauhosateen kautta - ja mukavana loppuyllätyksenä löysimme kenkämme. Harmi vaan, mukavuutta vähensi se, että huomasimme kaikkien olevan sidottuna nauhoista yhteen... Tilannetta tasasi se, että jätimme jalanjälkemme mattoon. Luonnollisesti, kakkoset joutuvat siivoamaan kaiken ;)


Se parhaiten nauraa joka viimeiseksi nauraa!!!! >:)
No ei, loppujen lopuksi kaikilla taisi olla edes vähän hauskaa :)

PS. Lisää kuvia nahkiaisista tulossa Facebook-sivulle lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...