keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Lukion tyylitaiturit, osa 1

Muoti kiinnostaa monia, ja niinkin pienestä paikasta kuin Kuhmo löytyy monenlaista tyylitaituria. Lukiomme opiskelijoilta löytyy yhtä monta erilaista pukeutumistapaa kuin opiskelijaakin, joten ajattelimme haastatella opiskelijoita ja kysellä vähän heidän asuvalinnoistaan ja inspiraationlähteistään.

Ensimmäisenä ”uhrinamme” oli abi Anni Pääkkönen.

Annin mekko, neule ja kengät H&M.

Anni kuvailee tyyliään tyttömäisen kepeäksi ja kertoo ostavansa suurimman osan vaatteistaan tavallisista ketjuliikkeistä, kuten H&M ja Lindex. Pukeutumisessaan Anni käyttää mielellään maanläheisiä sävyjä ja sanoo vierastavansa kirkkaita ja räikeitä neonvärejä.  Inspiraatiota pukeutumiseensa Anni saa Colour me! -blogin Juulialta.


Annin mielestä korkokengät ovat parhaita kenkiä, sillä ne ovat nätimpiä kuin muut kengät ja kaiken lisäksi parantavat ryhtiäkin.


Anni pitää sormuksista ja kaulakoruista ja tänään asusteena ollut pupukaulakoru on yksi hänen lempikoruistaan.

Yo-kirjoitukset ovat jo nurkan takana ja valmistautuminen syksyn urakkaan alkaa jo olla loppusuoralla. Anni kirjoittaa tänä syksynä ruotsin sekä biologian ja kertoo jännittävänsä kirjoituksia hieman.  Facebookin Victorin abitreeni-tapahtumasta on ollut paljon hyötyä ruotsia lukiessa.

- Pinja ja Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...