perjantai 14. syyskuuta 2012

Lukion tyylitaiturit, osa 2

Seuraavana tyyliesittelyssämme on Ringa, joka on lukiomme musiikkilinjalla oleva abi.
 
Ringan vaatteet: kengät Halonen, housut Lindex, huivi Glitter ja paita UNIQLO/äidin tuliainen Japanista.

Ringa ostaa yleensä vaatteensa perinteisistä ketjuliikkeistä tai ulkomaanlomilta niillä ollessan. Hän kuvailee tyyliään klassiseksi sekä kertoo pitävänsä maanläheisistä väreistä. Inspiraatiota Ringa saa lehdistä ja vaatekaupoista.


Tänä syksynä Ringa kirjoittaa ruotsin ja valmistautuminen ruotsin kirjoituksiin on loppusuoralla. Hän on ruotsinkirjojen lisäksi lukenut ruotsinkielisiä uutisia ja blogeja sekä tehnyt YLEn Abitreenejä.


Ringa kertoo, että abina olo on mukavaa, sillä on hienoa olla koulun vanhin, ja on mukava kun tuntee koulun ja on tutustunut kaikkiin. Ringa, kuten varmaan kaikki muutkin abit, odottaa innolla abivuoteen kuuluvia juttuja, esimerkiksi penkkareita ja yo-juhlia.

6 kommenttia:

 1. Eikö lukion blogiin ole enää muuta kirjoittamisen aihetta kuin jonkin pukeutumistavan ylistäminen? Muuten ihan ok blogi, mutta mielestäni muotisepustukset voisi jättää teiniblogeihin..


  Terv. yksi Kuhmon yhteislukion opiskelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Toki meillä on muutakin kirjoitettavaa, tämä on vain yksi tämän lukuvuoden uutuusaiheista (ja on tällä aihepiirillä syvällisempi tarkoituskin, kun tarkemmin miettii).

   PS. Jos haluat vaikuttaa blogin sisältöön niin voit itse ilmoittautua blogin yhdeksi kirjoittajaksi toimintaa ohjaavalle opettajalle. Mitä enemmän kirjoittajia, sitä monipuolisempia tekstejä ja aihepiirejä. :)

   Poista
 2. Musta on just kiva että teette näitä tyylijuttuja! Jatkakaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kyllä näitä on vielä tulossakin.

   Poista
  2. Hei! Tosi kiva, että kirjoitatte myöskin muodista, mahtavaa! Muutenkin tosi mielenkiintoinen tämä blogi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...