maanantai 27. helmikuuta 2012

Talvilomaa odotellessa

Blogi on ollut pienellä hengähdystauolla, koska helmikuu on lukiossa perinteisesti kiireistä, mutta mukavaa aikaa. Helmikuuhun mahtuvat yo-kokeiden alkaminen äidinkielen kokeella sekä kielten kuunteluilla, abien penkkarit ja niiden valmistelu sekä Wanhojen tanssien harjoittelu + esittäminen Kuhmo-talolla.

Tänä vuonna penkkarit olivat jälleen hauskat ja niihin oli panostettu sekä ohjelman että pukujen puolesta. Rooliasuina olivat esim. Jani-Petteri, Kleopatra ja enkeli. Opettajat olivat harjoitelleet omaa ohjelmanumeroaan yhteensä kolmella eri kerralla ja siihen nähden soittaminen sujui (ainakin omasta mielestämme) vähintäänkin kohtalaisesti. :)


Wanhojen tanssit olivat Kainuun Sanomien mukaan "kaikkien aikojen parhaat". Johtuiko tämä tanssitaidosta, pukuloistosta vai Kuhmo-talon upeista puitteista? Luulen, että kaikista näistä yhteensä. Live-orkesteri toi myös oman upean lisänsä tansseihin.

Tässä vielä yksi kuva tansseista:


Tällä viikolla on karkauspäivä, jonka iltapäivän käytämme ulkoiluun. Ohjelmassa on mm. hiihtoa, mäenlaskua, umpihankifutista ja makkaranpaistoa. Ensi viikolla onkin sitten talviloma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...