perjantai 18. toukokuuta 2012

Kesälomaa odotellessa

Blogi on ollut hiljainen, koska kenelläkään ei ole ollut aikaa kirjoittaa mitään. Kevätlukukausi on yleensä syyslukukautta "helpompi" työ- ja opiskelumäärän suhteen, mutta tänä vuonna taisi käydä juuri päinvastoin. Ainakaan allekirjoittanut ei ole koskaan ennen tehnyt yhtä paljon paperihommia kuin viimeisten viikkojen aikana. Työn paljous alkaa oireilemaan mm. siinä, että muisti ei kykene ottamaan enää yhtään mitään uutta vastaan, eli esim. aamupäivällä pidetty tunti on iltapäivällä pyyhkiytynyt kokonaan pois muistista.

Onneksi kesäloma on ihan ovella! Kun saa muutaman viikon ajatella ihan muita asioita, syksyllä on taas mukava aloittaa uurastus (ja ehkä muistikin toimii paremmin?)


Onhan tässä ennen lomaa toki vielä tulossa yksi vuoden kohokohdistakin, eli yo-juhla Kuhmo-talossa! Abiturientit onnistuivat kirjoituksissa ainakin kieltenopettajan näkökulmasta mainiosti ja tulokset olivat paremmat kuin ennalta laskelmoitiin. Eli siis paljon onnea 2.6. lakitettaville ylioppilaille ja lukuintoa muille koeviikkoa varten.

- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...