sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Hyppytunneilla tapahtuu


Lukio ei ole aina yhtä opiskelua oppitunnista toiseen, vaan eri jaksot ja eri päivät ovat hyvin vaihtelevia lukujärjestyksiltään.

Useamman opiskelijan lukujärjestyksestä voi löytyä tyhjiä palkkeja, jolloin ei ole oppituntia, vaan vapaata aikaa, jonka voi käyttää hyvin hyödyksi vaikkapa tekemällä päivän aikana tulleita kotitehtäviä tai sitten vain yksinkertaisesti rentoutumalla. Mitä olisi lukio-opiskelu ilman hyppytunteja? - Ajoittain ehkä väsyttävää ja rasittavaa, ei siitä tulisi mitään. Onneksi siis on hyppytunteja!Hyppytunnit auttavat selviytymään raskaista koulupäivistä. On tärkeää rentoutua ja tehdä opiskelun ohella jotain, mikä saa unohtamaan vähäksi aikaa arjen kiireet. Koulupäivän aikana hyppytunnit ovat vastaus tähän. Läksyjen tekeminen hyppytunnilla keventää mukavasti loppupäivää eikä tarvitse käyttää niin paljoa aikaa opiskeluun koulupäivän jälkeen. Hypyllä voi kuitenkin tehdä myös paljon muuta kuin läksyjä.

Meidän lukiosta löytyy jokaiselle ajanvietettä hyppytunneille. Aulassa voit sohvalta käsin katsella televisiosta tulevia ohjelmia, lueskella lehtiä tai sitten vaikkapa päivittää facebookkia aulan koneilla. Koulustamme löytyy urheilusta ja liikunnasta pitäville ihmisille pöytäfutis, ilmakiekko sekä pingispöytä. Lisäksi liikuntasalista löytyy muut urheiluvälineet, joita voi halutessaan käyttää.

Puuttuuko kuvasta jotain? :)

Ilmakiekkoakin voi pelata lukiossamme.


Sekä pöytäfutista.

Luettavaakin löytyy.

Musiikin ystäviäkään ei ole unohdettu. Musiikkia harrastavat opiskelijat voivat käydä soittelemassa bändiluokassa ja tästä on tullut suosittu tapa käyttää hyppytunnit hyödyksi syventymällä soittomaan mielimusiikkiaan.

Hyppytunnit voi jammailla menemään.

Hyppytunnit siis kannattaa käyttää hyödyksi mieleisellään tavalla. Niin helpotat opiskeluasi ja selviytymistäsi lukiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...