maanantai 27. tammikuuta 2014

Wanhojen tansseihin valmistautumista

Neljästoista päivä helmikuuta alkaa lähestyä, ja paniikki lisääntyä ainakin osalla tanssijoista. Mekkojen valinta- ja hankkimisprosessit ovat kuitenkin onneksi jo ohi, ja tanssikengätkin on löydetty. Monella on kampaamo- ja meikkausajat varattu. Kaikki alkaa olla valmista.


Päällimmäisenä huolena onkin askeleiden opettelu. Miten ehditään hioa kaikki tanssit kuntoon, kun aikaa on enää reilut kaksi viikkoa? Ja vaikka ne saisikin onnistumaan harjoituksissa, niin entäpä sitten, kun puetaan mekot päälle?


Wanhoissa monilla on ihan oikeat tanssikengät, joissa on tietynlainen pohja ja hyvä istuvuus. Niihin on saatu tuhlattua taas yksi satanen. Tietysti halvemmallakin varmasti pääsisi, mutta tanssiharjoituksissa on niin rankkaa, että kannattaa oikeasti hommata sopivat ja hyvät kengät. Suurimmalla osalla tytöistä on remmilliset tanssikengät.


Pojilla kannattaa myös olla harjotuksissa kengät mukana, koska varpaille tallomiselta ei helpolla välty ja korkkarilla se tuntuu vielä vähemmän kivalta kuin ensimmäisissä harjoituksissa, joissa kaikki tanssivat vielä sukkasillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...