maanantai 17. helmikuuta 2014

Nuorille valmiuksia johtamiseen ja yrittämiseen!

Oletko kiinnostunut johtamisesta? Tai ehkä voisit toteuttaa itseäsi parhaiten itsenäisenä yrittäjänä?
Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa tulla syksyllä 2014 järjestettävälle valinnaiselle johtamisen ja yrittämisen kurssille (22 tuntia). Kurssin valmistelusta vastaa Kuhmon Rotaryklubi. Käytämme kurssin pohjana kansainvälisen rotaryjärjestön kehittämää ja testaamaa Ryla-ohjelmaa. Ryla tulee englanninkielisistä sanoista Rotary Youth Leadership Awards.

Voit kehittää kurssilla monia johtamisen ja yrittämisen valmiuksia. Tärkeitä asioita ovat harkintakyky, taito esittää oma mielipide selkeästi ja vakuuttavasti. Ja tietysti kyky tehdä päätöksiä!
Kurssilla toimivat kouluttajina eri aloilla toimivat kuhmolaiset tai kuhmolaislähtöiset liike-elämässä ansioituneet henkilöt. Yhdeksi kouluttajaksi kurssille on lupautunut Ramirent Finland Oy:n toimitusjohtaja Anna Hyvönen. Anna on lähtöisin Kuhmosta ja on tehnyt hienon uran liike-elämässä maailmalla. Hän on työskennellyt muun muassa Kone Oyj:n ylläpito- ja huoltoliiketoiminnan johtajana sekä Nokian palveluksessa verkkotoiminnoissa eri puolilla maailmaa (esimerkiksi Brasiliassa).

Osa koulutuksesta järjestetään luentosarjana lukion tiloissa ja osa lukion ulkopuolisessa paikassa. Pääset myös vaikuttamaan kurssiin liittyvän tapahtuman järjestelyyn!

Luvassa on siis antoisa opintorupeama kuitenkin rennolla meiningillä! Kuulen mielihyvin kommenttejasi. Soita tai lähetä sähköpostia!

Tuulikki Huusko
Kuhmon Rotaryklubi, presidentti 2013 – 2014
tuulikki.huusko(at)gmail.com, puh. 044-332 5333.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...