maanantai 17. maaliskuuta 2014

Maratontanssit ja muita tapahtumia

Blogi on ollut talvilomalla ja ylioppilaskirjoitustauolla, mutta palailee vähitellen entiseen päivitysrytmiin. Tässä ensimmäisessä tauonjälkeisessä postauksessa kerrotaan vähän kevään tulevista tapahtumista. Eli, ensi viikolla lukion salissa esitetään musiikkinäytelmä Maratontanssit, josta on tulossa oma postaus myöhemmin. Tätä näytelmää kannattaa tulla katsomaan!


Huhtikuun puolivälissä toisen vuosikurssin opiskelijat lähtevät perinteiselle opintomatkalle Helsinkiin, jossa tutustutaan eri oppilaitoksiin. Menomatkalla vieraillaan myös muilla opiskelupaikkakunnilla (kuvat viimevuotiselta reissulta).


Huhtikuun lopussa on yläkoulun kahdeksasluokkalaisille (ja ehkä muillekin) suunnattu musiikkilinjan konsertti. Tämä konsertti on kouluaikana lukion salissa. Viime lukuvuonna tätä konserttitilaisuutta ei järjestetty sillä lukiolaiset esittivät Kuhmo-talolla musiikkiproduktion "Is This Love?".


Vapun jälkeen 30 opiskelijaa ja kaksi opettajaa suuntaa Ruotsin Uumajaan ja Robersforsiin neljän yön kieli-, kulttuuri- ja opintomatkalle. Tämä matka on saanut rahoitusta monesta lähteestä, mm. Opetushallitukselta, Lions-klubeilta, Rotary-klubilta ja Pohjola-Nordenilta. Opiskelijat ovat myös itse keränneet rahaa mm. kirpputoritoiminnalla.

Kuva täältä: http://umea2014.se/sv/

Toukokuun lopussa on sitten vuorossa ylioppilasjuhla. Monenlaisia tapahtumia ehtii siis vielä olla ennen kesäloman alkua. Niin, ja pitäisihän sitä vielä opiskella / opettaakin viimeisen jakson kurssit. :)

- S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...