perjantai 10. lokakuuta 2014

Valokuvausta musiikkistudiossa, osa 1

Lukiollamme on laadukkaat soittimet ja musiikin studiotilat, mutta niistä on harvemmin tullut otettua valokuvia. Päätimme siis musiikkiopettaja Riston kanssa asetella soittimet kerrankin edustavasti ja räpsiä niistä kuvia mm. koulumme Powerpoint-esittelyjä varten. Tarkoituksena oli esitellä kaikki mahdolliset soittimet, mutta kun aloitimme kuvaamisen, huomasimme, että musiikkiluokka olikin varattu. Emme siksi voineetkaan kuvata pianoita tai muita soittimia, joita kyseisessä luokassa olisi ollut. Päätimme siis keskittyä kitaroihin ja bassoihin sekä muihin satunnaisiin "härpäkkeisiin" (lähinna johtoihin), joita musiikkistudiosta löytyi. Tässä kuvaussessiomme saldoa, jatkoa on (ehkä) tulossa joskus myöhemmin:

Maskottinalle
Johtoviidakko

Vaikka ei soittimista mitään muuta ymmärtäisikään, niin jälleen kerran voi todeta, että kitarat ovat kauniita ja taitavaa soittajaa kuuntelee mielellään. :)

PS. Tässä ei siis todellakaan ollut kaikki kitarat tai soittimet/johdot, joita koululta löytyy. Ja jos kitarat kiinnostavat, niin muutamia mielenkiintosia kuvia löytyy myös tästä Ruotsin matkan (kitaramuseo)-postauksesta!

Teksti ja kuvat: Sanna (& Risto V.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...