tiistai 12. toukokuuta 2015

Virkistäytymispäivä

Perjantaina 8.5. vietimme koko päivän kestävän virkistäytymispäivän. Osalla porukasta päivä alkoi elokuvateatterilla, jossa ohjelmassa oli (opiskelijoiden toiveesta) muumielokuva.
 
 

Osa opiskelijoista puolestaan osallistui Kiteen lukion järjestämään steelpan-työpajaan, jossa opeteltiin soittamaan näitä kuvassa näkyviä hieman eksoottisempia lyömäsoittimia. Täytyy todeta, että koulumme opiskelijat olivat todella nopeita oppimaan ja he ehtivätkin harjoitella peräti neljä kappaletta hyvin lyhyessä ajassa! Jokaisella oli toki oma "tutori", joka opetti soittamisen kädestä pitäen. Samoin koko työpajaa johtanut opettaja oli hyvin mukava ja pätevä.


Steelpan-työpajan, konsertin ja lounaan jälkeen oli ohjelmassa Nuorisopalvelu Balanssin järjestämä luento stressinhallinnasta. Aihe oli varmasti ajankohtainen sekä opiskelijoille että opettajille.


 Luennon jälkeen oli keskusteluja ja harjoituksia stressiin ja rentoutumiseen liittyen.


Sillä aikaa kun osa porukasta oli rentoutumassa, toiset olivat pikatreffeillä! Ajatuksena oli, että kaikki pääsisivät jutustelemaan hetkeksi kaikkien kanssa, joten opiskelijat istuivat pareittain ja kyselivät toisiltaan ennalta kirjoitettuja kysymyksiä, jonka jälkeen vaihdettiin pareja. Musiikkiluokan täytti iloinen puheensorina ja nauru, joten tämä oli ilmeisen hauska harjoitus!


Iltapäivällä paistettiin myös makkaraa ja nautittiin pillimehua. Kaiken kaikkiaan voi sanoa, että tällainen virkistäytymispäivä on välillä todellakin tarpeen ja tämän voimalla jaksamme toivottavasti vielä lukuvuoden viimeiset päivät ja kokeet kunnialla. Sitten odottaakin kesäloma!


Teksti ja kuvat Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...