perjantai 25. marraskuuta 2022

Nahkiaiset 2022

Nahkiaiset ovat lukiomme jokavuotinen perinne, jotka järjestettiin myöskin tänäkin vuonna. Koulumme tutorit järjestävät ja suunnittelevat nahkiaiset ykkösille. Nahkiaisten tarkoitus on kasvattaa ryhmän yhteishenkeä ja pitää tietenkin hauskaa.

Tämän vuoden nahkiaiset järjestettiin 1.9. Ensin kokoonnuttiin torilla, jossa puettiin ykkösille tutut ja turvalliset varusteet, jotka suojaavat ykkösiämme Kuhmon vilinässä. Eipä mennyt kauaakaan, kun ykköset alkoivat hyppiä ja pomppia innoissaan musiikin tahtiin (tietysti meidän tutoreiden käskyttämänä!) He jakoivat koko Kuhmolle ilosanomaa siitä, että “kakkonen on ykkönen!!!”
 

Sitten kun alkulämmöt oli saatu, niin lähdettiin siistissä ja turvallisessa jonossa kohti Piilolassa sijaitsevaa linnaa (eli lukiorakennusta). Linnassa alkoikin juhlat, jossa ykköset saivat pelata hauskoja pelejä vuorotellen sekä tietenkin viihdyttivät mahtavaa yleisöämme. Lopuksi testasimme kuinka hyvin ykköset tuntee kakkoset ja voittajille jaettiin tietenkin palkinnot.

Nahkiaisista liikkuu vieläkin niitä perinteisiä kauhutarinoita, joissa melkeinpä kidutetaan koulumme pienempiä. Ennen nahkiaisten alkua ehti käydä kysäisemässä muutamalta ykköseltä millaisia odotuksia heillä on tästä tapahtumasta. Hyvillä odotuksilla olivat kuulemma, joukosta kuului myös läpänheittoa, että tämä olisi tuskaa. Toivotaan, että näin ei ajateltu tämän tapahtuman jälkeen.

Meidän tutoreiden mielestä nahkiaiset olivat oikein onnistuneet, ykköset heittäytyivät loistavasti peleihin ja leikkeihin mukaan, kiitos ja anteeksi ykköset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...