maanantai 30. tammikuuta 2012

Pakkanen!

Tammi-helmikuun vaihde on taas tuonut mukanaan kireät pakkaset. Tänään Ilmatieteen laitos ennusti Kuhmon tulevaa säätä näin:


Tämä ennustus ei toki ylety vielä penkkareihin asti, mutta jos itse olisin abi, alkaisin todellakin etsiä itselleni tarpeeksi lämpimiä penkkariajeluvaatteita. Auton lavalla saattaa nimittäin olla ihan hieman kylmä, ainakin jos lukemat ovat samaa luokkaa kuin parina edellisenä vuonna. :) Viime vuoden pakkaslukemat penkkariaamuna olivat allekirjoittaneen kotona -37,5, mutta onneksi abit olivat noudattaneet rehtorin määräystä ja pukeutuneet lämpimästi. Toista oli sitä edellisenä vuonna, jolloin jopa opettajat ja kanslisti meinasivat paleltua penkkariaamuna odotellessaan abien tarjoamaa kyytiä koululle. Kun ensimmäinen auto kurvasi paikalle raikuvan "Kalinka"-biisin soidessa, kaikista eniten kylmissään olleet opettajat melkein tappelivat siitä, kuka pääsee lämmittelemään auton kyytiin...penkkariajeluakin jouduttiin tietääkseni lyhentämään sekä viime että sitä edellisenä vuonna, koska auton lavalla ei lämpimistä vaatteista huolimatta tarennut koko reittiä. Tässä tunnelmakuva viime vuodelta ja hieman mallia, kuinka kannattaisi pukeutua, että pärjäisi pakkasessa edes jonkin aikaa.


Penkkareiden jälkeen on sitten tulossa toinen helmikuun kohokohdista, nimittäin Wanhojen Tanssit. Tänäkin vuonna luvassa on näyttävä show Kuhmo-talon hienoissa puitteissa. Eräs pieni eskarilainen odottaa innoissaan näkevänsä paljon prinsessoja lavalla pyörähtelemässä.

 

Hauskoja tapahtumia odotellen ajatuksiaan kirjoitteli Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...