lauantai 13. lokakuuta 2012

Comenius-projekti jatkuu

Kansainvälinen Comenius-projekti jatkuu tänä lukuvuonna matkoilla Italiaan ja Saksaan. Italian matka (viikolla 41) oli tarkoitettu tulevien yhteistyökuvioiden suunnittelemiseen ja siksi matkalle osallistuivat ainoastaan ohjaavat opettajat.


 

Tämän lukuvuoden suunnitelmiin ei alunperin kuulunut ulkomaalaisten vieraiden vastaanottaminen, mutta Italian matkan aikana sovittiin siitä, että koulullemme saapuukin vieraita Puolasta kevätlukukauden alkupuolella. Alustavan suunnitelman mukaan tulossa on kolme opiskelijaa ja englannin opettaja. Vieraillemme olisi mukava esitellä suomalaista kulttuuria hiihtämisestä saunomiseen ja avantouintiin sekä totta kai suomalaisia ja kuhmolaisia ruokia, kuten rönttösiä.

Ne koulumme opiskelijat, jotka ovat mukana projektissa, pääsevät tänä lukuvuonna vierailemaan Saksaan. Ensimmäinen matka on tulossa jo ihan muutaman viikon kuluttua ja toinen matka kevätlukukauden loppupuolella. Viime keväänä opiskelijoitamme kävi Puolassa.

Tässä vielä muutamia kuvia matkalta.


Tämä juna on edelleen käytössä, vaikka onkin hieman vanhan näköinen.Kuvat on ottanut Aleksi. Jutun kirjoittaja ei ollut matkalla mukana.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...