maanantai 18. helmikuuta 2013

Wanhat 2013

Me, elikkäs lukion wanhat, tanssittiin perjantaina 15.2 Kuhmo-talolla Wanhojen tansseissa. Juontajina toimivat Saara Heikkinen ja Lauri Pulkkinen.

Poloneesikuva, jossa näkyvät kaikki osallistuneet parit.

Monet tanssijoista heräsivät jo aikaisin aamulla valmistelemaan päivää käymällä kampaajilla ja tekemällä viime hetken valmisteluja. Itse ohjelma, jossa kenenkään tarvitsi olla paikalla, alkoi kymmenen jälkeen aamulla vierailuilla Kultakuusen hoivakotiin, Kappelikujan hoivakotiin ja Kontion koululle.  Meitä tanssipareja meni kuhunkin paikkaan ja esitettiin siellä sitten samoja tansseja kuin Kuhmo-talollakin, paitsi vähemmän.

Edelleen poloneesikuva.

Kaikkien parien tuli olla Kuhmo-talolla yhdentoista jälkeen, jossa otettiin ryhmäkuva ennen päivänäytöksen alkamista. Itse näytös alkoi klo 12.15, jossa katsojina oli eri ikäisiä oppilaita ja opettajia. Päivänäytöksen jälkeen kiiruhdettiin seuraaviin vierailukohteisiin: Kanervakodille, Kalevalan kuntoutuskodille ja Tuupalan koululle. Näissä esitettiin taas tansseja ja Tuupalan koululla vierailtiin myös luokissa.

Aiemmin blogissa esitelty mekko näytti upealta Kuhmo-talon lavalla.

Päivänäytöksen jälkeen.

Puoli kolmeksi lukion ykköset järjestivät meille Wanhoille kahvittelutilaisuuden, johon opettajatkin saivat osallistua. Ykköset olivat leiponeet meille kaikenlaisia herkullisia kakkuja ja suolaista naposteltavaa. Lukion ykkösiä toimi myös tarjoilijoina kahvittelussa, josta he suoriutuivat erinomaisesti.

Tanssiesitysten välissä nautittiin ykkösten leipomia herkkuja.

Kahvittelun jälkeen oli vapaata aikaa puoli kuuteen asti, mutta monilla oli tässä välissä yksittäiskuvauksia M-E kuvilla. Puoli kuudelta pidettiin vielä viime hetken neuvotteluja iltanäytökseen liittyen.

Parien esittely iltanäytöksessä.

Itse iltanäytöshän alkoi siis puoli seitsemältä. Näytöksessä tanssittiin kaiken kaikkiaan kymmenen tanssia. Tanssit olivat: Poloneesi, Avaustanssi, Krakowiak, Kehruuvalssi, Cicapo, Virginia Reel, Salty Dog Rag, Tango, oma tanssi ja Wienervalssi.

Lailan kaunis kapealinjainen puku.

Kampauksissa oli taidokkaita yksityiskohtia.
Iltanäytöksessä poikia hymyilytti jo hieman kauniita tyttöjä pyörittäessä.
Virginia Reel

Tytöt kuuntelevat puhetta naisille.

Iltanäytöksessä oli myös Jaakon ja Jani-Pekan pitämä puhe naisille, joka oli aivan mahtava.

Taivutus Wanhojen omasta tanssista.

Oman tanssin vaudikasta tunnelmaa.

Pojat vauhdissa omassa tanssissa.

Kaiken kaikkiaan päivä oli aivan mahtava ja esityksetkin sujuivat oikein mallikkaasti. Päivä oli aikataulutettu hyvin, eikä tarvinnut pitää liian kovaa kiirettä minnekään mennessä.. Soittajat soittivat kauniisti ja juontajat osasivat asiansa. Vielä loppuun kiitos kaikille päivän suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneille! :)

PS. Tansseista on paljon kuvia ja videoklippi lukiomme Facebook-sivulla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...