perjantai 22. helmikuuta 2013

Penkkarit 2013

Torstaina 14.2.1013 juhlittiin abiturienttien lukuloman alkamista perinteisillä penkkareilla. Penkinpainajaisia vietettiin lukiollamme varsin monipuolisesti. Jo aamusta tunnelma oli jo katossa, kun abit saapuivat lukiolle mitä ihmeellisimmissä asuissa. Lukiolla saattoi muun muassa törmätä gorillaan banaaneineen, ilmalaivaston kapteeniksi pukeutuneeseen abiin ja armeijan sissipukuun sonnustautuneeseen abiturienttiin. Penkkarit alkoivat ykös- ja kakosvuoden opiskelijoiden leikkimielisellä "simputuksella". Abit käskyttivät nuorempia tekemään haarahyppyjä, punnertamaan ja laulamaan heille.Piskuisen simputuksen jälkeen opettajat saapuivat lukiolle Rolls Royceilla - no joo ei oikeasti, vaan abien omilla autoillaan. Kun opettajat olivat saapuneet paikalle vuorossa oli perinteistä perinteisin eli pulpetin todellinen painajainen - polttaminen. Vanha pulpetti tuotiin ulos ja sytytettiin palamaan bensiinin kera. Siinä se sitten leimahti palamaan ja oppilaat tuulettivat.Ulko-ohjelman jälkeen siirryttiin sisälle saliin, itse pääjuhlaan. Juhla salissa alkoi abigaalalla, jossa juontajat esittivät tervetuliaissanat ja siitä seurasi opettajien esittely. Tämän jälkeen vuorossa oli ensimmäinen osa abipoikien tekemästä lyhytelokuvasta. Ohjelma jatkui Geishan muistelmilla, palkintojen jaoilla, tanssiohjelmalla sekä muilla abiturienttien tekemillä videoilla. Varsinkin abipoikien tekemä lyhytelokuva herätti suurta hilpeyttä ja naurua yleisössä.

Heikki, Päivi ja "Leena Heffner"


Abien videon katselua salin pimeydessä

Saliohjelman jälkeen käytiin ruokailemassa ja tämän jälkeen alkoi abiturienttien kanto kuorma-autojen lavalle ja sitä myöten "kiertueelle" kaupungille. Yksi toisensa jälkeen abit kannettiin lavalle, jossa he tuulettivat ja kun kaikki olivat päässeet lavalle, abit viskelivät perinteikkäästi makeisia ja sattuipa lavalta lentämään varsinaisia banaanipommeja, liene gorilla asialla... Heh :-D

Siitä he sitten lähtivät kuorma-autojen lavoilla tuulettaen kohti lukulomia, yo-kirjoituksia ja tulevia ylioppilasjuhlia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...