tiistai 10. joulukuuta 2013

Hallituksen ryhmäytymisilta pe 29.11

Perjantaina 29. marraskuuta oli koeviikon viimeinen päivä ja siten oivallinen päivä viettää oppilaskunnan hallituksen ryhmäytymisiltaa (ja opettajien pikkujoulua).

Hallituksen ryhmäytymisilta alkoi Millalla ja Sofialla hieman aikaisemmin n. puoli kolmen aikaan kun he Saaran ja Helin voimin kävivät katsastamassa Syväjärven mökkimme. Sofia ja Milla jäivät Syväjärvelle valmistelemaan iltaa, kun taas Saara ja Heli palasivat vielä kaupungille.

Muiden lähtö tapahtui lukiolta puoli neljän aikoihin. Saavuttuamme Syväjärvelle meitä odotti valmis ruokapöytä, jonka Milla ja Sofia olivat valmistelleet. Söimme tortilloja, jotka osoittautuivat täydelliseksi valinnaksi illan ruuaksi. Kun olimme saaneet syötyä, korkkasimme karkkipussit ja muut herkut ja aloimme suunnittelemaan glögijuhlaa ja kävimme läpi muita hallituksen sisäisiä asioita sekä tutustuimme toisiimme paremmin. Alkuillasta mukana olivat myös ohjaavat opettajat Heli ja Maarit, jotka saivat myös nauttia osansa herkuista.


 
Kun opettajat olivat lähteneet omiin pikkujouluihinsa, loppuilta sujuikin Salkkareiden katsomisen, saunomisen, kortinpelaamisen, musiikin kuuntelemisen ja yhdessäolon merkeissä. Tälläiset ryhmäytymisillat ovat tärkeä osa hallituksen tai minkä tahansa ryhmän toimintaa, sillä se parantaa ryhmän sisäistä toimintaa ja lähentää ryhmän jäseniä.

PS. Opettajien pikkujouluissa jotkut saattoivat ehkä laulaa jotain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...