maanantai 9. tammikuuta 2017

Glögijuhla 2016

Keskiviikkona 21.12. opiskelimme ensin yhden oppitunnin, jonka jälkeen kävimme joulukirkossa. Heti kirkosta tultuamme oli aulassa tarjolla glögiä ja pipareita ja sitten aloitimme glögijuhlan salissa.
Glögijuhlaan osallistumisprosentti oli mukava, juuri kukaan ei ollut jäänyt kotiin nukkumaan :). Paikalle oli saapunut myös jo ylioppilaaksi valmistuneita opiskelijoita.Kun olimme laulaneet yhden joululaulun yhdessä, oli ensimmäisen kilpailun aika. Kustakin ikäluokasta, opettajista ja "vanhoista" opiskelijoista oli kaksi edustajaa, joiden tehtävänä oli esittää pantomiimina jouluisia sanoja. Tämä oli helppo homma opettajien edustajille, jotka voittivat kilpailun. Ehkä pantomiimia oli tullut harjoiteltua joskus aikaisemminkin, mutta eipä kerrota missä...


Laulettuamme taas yhteislaulun oli toisen kilpailun vuoro. Tällä kertaa kyseessä oli Kahoot!-visa jouluun liittyen. Tässä kilpailussa pärjäsivät parhaiten ykkösten edustajat.


Seuraavaksi henkilökunta esitti laulun Joulumaa. Ajatuksena oli, että jokainen olisi soittanut jotain soitinta, mutta niin siinä sitten kävi, että vain kaksi opettajaa pääsi/joutui soittamaan. Toinen heistä oli aloittanut instrumenttinsa harjoittelun muutama kuukausi sitten, toinen soittanut viimeksi noin 25 vuotta sitten. Loistavastihan esitys siitä huolimatta meni...kröhöm...


Lopulta myös joulupukki löysi paikalle ja toi mukanaan Petteri Punakuonon, jolla on tapana piipahtaa vuosittain glögijuhlassamme, Pukilla oli lahjoja kahdelle kilttinä olleelle, eli Eilalle ja Sinikalle. Muut olivat olleet sen verran tuhmia, että lahjoja ei tänä(kään) vuonna tullut.


Pukilla oli vielä loppuyllätys hihassaan tai paremminkin sanottuna piilotettuna salien tuolien alle: kinkkubingo! Pukki toimi bingoisäntänä ja arpoi numeroita, kunnes voittaja saatiin selville. Voittaja sai palkinnoksi kinkun, joka oli tosin aika pieni ja valmiiksi siivutettu, ei siis mikään 9 kilon juhlakinkku!


Vielä ihan lopuksi oli aika ojentaa lisää lahjuksia Eilalle ja Sinikalle, tällä kertaa opettajien puolesta. Siihen päättyi glögijuhla ja ansaittu joululoma häämötti jo hyvin lähellä. Torstaina oli vielä opiskelijoilla taksvärkkipäivä ja opettajilla työpäivä, joka kului mm. siivouksen ja elokuvan parissa.


Kuvat Joni K, teksti Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...