keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Lukion tyylitaiturit, osa 4

Kengät: Ellos. Farkut: Pajakka. Toppi: H&M. Neule: Löytö kirppikseltä, Kuhmosta

Neljäntenä lukiomme tyylitaiturina esittelemme Nita Leinosen, joka käy ensimmäistä luokkaa lukiossamme. Nita kertoo, ettei noudata mitään yksittäistä tyyliä, vaan ostaa sellaisia vaatteita mistä itse tykkää. Vaatteita löytyy siis hyvinkin monenlaisia ja eri tyyleistä. Hankkiessaan uusia vaatteita Nita kuitenkin ilmoittaa ostavansa ne yleensä H&M:ltä tai Gina Tricotista.


Tulo Kuhmon yhteislukioon on ollut Nitalle aina se ykkösvaihtoehto, eli sitä ei ole tarvinnut miettiä sen enempää yhteishaun aikana. Nita kertoo, että hänen mielestään Kuhmossa on todella hyvä lukio, joten hän jäi tänne. Tähän mennessä hän on tykännyt opiskella lukiossa. Nita kertookin, että lukiossa opiskeleminen tuntuu olevan mukavampaa kuin yläasteella. Kursseja Nitalla on tässä jaksossa kuusi. Läksyjä hän tekee päivästä ja läksyjen määrästä riippuen puolesta tunnista tuntiin.

Tämän sormuksen Nita on saanut lahjaksi. Nita kertoo myös, että hän
tykkää käyttää erilaisia koruja.

Kun kysyn Nitalta suunnitelmista lukion jälkeen, hän ei vielä oikein osaa vastata. Mahdollisia jatkosuunnitelmia voisivat olla opiskelu lääkäriksi, opettajaksi tai kenties jonkinlaiseksi psykiatriksi. Mutta sitähän ehtii vielä miettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...