torstai 1. marraskuuta 2012

Wanhojen tanssit, valmistautuminen osa 1

Yksi lukion kohokohdista, eli Wanhojen tanssit lähestyvät. Vaikka varsinaiset tanssiharjoitukset eivät ole vielä edes alkaneet, valmistautuminen tansseihin on jo käynnissä. Useimmilla tytöistä on jo mekko ostettuna, tai ainakin tilattuna. Monet ovat tilanneet mekkonsa netistä (pukumaailma.fi, jenjenhouse.com), mutta jotkut ovat ostaneet kaupoistakin, esimerkiksi Kajaanissa olevasta La Fête:stä. Kampaus- ja meikkiaikoja on jo tilattu ja monesta paikasta ei enää edes saa aikoja. Eli kannattaa siis tehdä ajanvaraukset ja hankkia mekkonsa hyvissä ajoin.

Monet tiesivät tanssiparinsa jo viime keväänä, mutta vieläkin ehtii löytää itselleen parin, jos sellaista ei ole. Pareja on tulossa tällä kertaa yli 20.  

Wanhojen tanssien oma tanssi –osuus tuottaa monelle päänvaivaa. Tanssin halutaan olevan persoonallinen ja muistettava. Tanssia kuitenkin pitäisi suunnitellakin, jotta siitä tulisi hieno. Tanssia on jo ideoitu Facebookin välityksillä ja monilla on hyviä ehdotuksia. Esimerkiksi Suvi tahtoisi, että kaikkien mielipiteet otettaisiin huomioon, eikä vain muutama suunnittelisi tanssia, sillä vanhojen tanssit ovat kaikille enemmän tai vähemmän yksi elämän kohokohdista. Tiia taasen odottaa innolla omaa tanssia ja uskoo siitä tulevan todella hieno ja paras ikinä.

Tanssikengät

Kolmannen jakson alkaessa joulukuussa aloitetaan myös tanssien harjoitteleminen.  Monet tytöistä odottelevat jo innolla harjoitusten alkamista. Essi toivoo harjoitusten sujuvan hyvin, ja että kaikilla olisi hauskaa. Kuitenkin vain harvoja jännittää. Jotkut pelkäävät etteivät opi tansseja, mutta eivätköhän kaikki ne kuitenkin opi.

Hennan Wanhojenmekko

Itse Wanhojen tanssit ovat 15.2.2013 eli sinne on vielä mukavasti aikaa harjoitella ja suunnitella tansseja. Siitä huolimatta suunnittelu tulisi aloittaa, että ei tulisi liian kiire. 

2 kommenttia:

  1. Ihana mekko tuossa kuvassa!

    VastaaPoista
  2. On tosi nätti. Tuo vihreä väri sopii tosi hyvin yläosaan. Oma mekkoni on jo tullut. Se on punainen. Mutta tanssinkin toisessa lukiossa kuin te. Joka tapauksessa oli kiva löytää tämä blogi.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...