torstai 3. tammikuuta 2013

MuTa ja muuta mukavaa

Blogi on ollut muutaman viikon joulutauolla, mutta postauksia alkaa nyt kevätlukukauden käynnistyttyä tulla normaaliin tahtiin. Vuoden 2013 ensimmäisessä postauksessa on hyvä käsitellä joitakin tulevien viiden kuukauden tapahtumia.

Heti tässä tammikuussa (13.1-17.1) saamme Comenius-projektin puitteissa vieraita Puolasta. Vieraaksi tulee englannin opettaja ja muutamia opiskelijoita.

Helmikuussa alkavat ylioppilaskirjoitukset, on penkkarit ja Wanhojen Tanssit. Yksi viikko kuluu siis kokonaan poikkeavan ohjelman parissa, sillä esimerkiksi penkkaripäivänä varsinaista opetusta ei ole laisinkaan (hauskanpitoa sitäkin enemmän). Penkkariohjelman suunnittelu on luultavasti ollut jo pidemmän aikaa työn alla.

Kuva viime vuoden Wanhojen Tansseista (taitavasti kuvatut varjot!).

Maaliskuun alussa ohjelmassa on mahdollisesti talvivirkistäytymistapahtuma ja loman jälkeen kirjoitukset jatkuvat parin viikon ajan.

Tämän lukuvuoden yksi kohokohdista lienee musiikki-tanssiprojekti, joka kulkee toistaiseksi työnimellä MuTa. Projektissa yhdistyvät siis musiikki ja tanssi, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan tavallinen musikaali. MuTa-projektin esityspäivä on keskiviikko 17.4.2013 ja se esitetään Kuhmo-talolla. Päivänäytös on perusopetukselle ja mahdollisesti kutsuvieraille, iltapäivällä on näytös lukion omalle väelle ja kutsuvieraille ja illalla on kaikille avoin näytös klo 19.00.

Kevätlukukauden aikana Comenius-projektin osallistujia lähtee myös käymään toistamiseen Saksassa ja eräkurssilaiset seikkailevat jossain erämaassa (?) kurssin toista osioita suorittamassa.

Lukukauden päättää luonnollisesti ylioppilasjuhla Kuhmo-talolla.

Monenlaisia tapahtumia on siis tiedossa eikä tässä suinkaan ollut kaikki, mitä lukiolla tämän kevään aikana tapahtuu. Sen voi kuitenkin todeta, että ainakaan kuolettavan tylsää ei tule olemaan! :)

PS. Kannattaa seurata blogia ja Facebook-sivua, niin pysyy kärryillä eri tapahtumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...