perjantai 11. tammikuuta 2013

Wanhojen tanssit, valmistautuminen osa 2

Kolmannen jakson alussa aloitettiin Wanhojen tanssien harjoittelu Tuupalan koululla. Kaikille löytyi parit ja tanssijoina on monen ikäluokan oppilaita. Melkein kaikki kakkoset osallistuvat tansseihin ja pareja onkin hieman yli 20. Lisäksi Wanhojen tiimoilta on kaikenlaisia muitakin järjestelyitä tehtävänä, joista vastuussa ovat oppilaat. Näihin sisältyy esim. tanssijoiden vierailu kouluilla ja muissa paikoissa.


Tanssia harjoitellaan samaan aikaan kuin muitakin kursseja samassa palkissa ja myöhemmin on tulossa lisäharjoituksia. Kuitenkin kurssi on hauska ja erilainen kuin normaalit oppiaineet, eli suht helposti saa kurssinkin. Ja tietenkin opitut tanssit saa esittää sitten hienosti Kuhmo-talolla. Opettajanamme toimii Maija Palsio.

Maija näyttää mallia Helin kanssa

Tanssiminen on ollut todella hauskaa ja mielenkiintoista, harjoituksetkin ovat sujuneet hyvin. Ja vaikka joittekin tanssien harjoittelussa alku olisi ollut kankea, näyttää kaikilla oppilailla kuitenkin tanssi sujuvan. Tansseja kertaillaan ja hiotaan monta kertaa ennen itse esitystä, joten ei tarvitse panikoida etteikö niitä oppisi. On kaikki ne ennenkin oppinut. 


Oman tanssin suunnittelu on hyvässä vaiheessa. Suunnittelua ja opettelua jatketaan edelleen. Oppilaat siis itse tekevät oman tanssin koreografian, joten tanssissa on tilaa omaperäisyydelle. Harjoittelu tapahtuu osittain kurssiaikataulun ulkopuolella. Tanssista onkin tulossa mahtava!

Itse Wanhojen tanssit pidetään 15.2.2013 illalla. Lisäksi oppilaille järjestetään erillinen päivänäytös. Tansseista lisää infoa lähempänä tapahtumaa.

Tässä vielä muutamia kuvia viime vuoden tansseista.

Punainen oli suosittu mekon väri.


Wanhat 2012

Lukion Facebook-sivulla on muutamia videoita aiempien vuosien tansseista. Tästä linkistä voi esim. katsella viimevuotisen tanssin nimeltään Cicapo

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...