maanantai 18. marraskuuta 2013

Lukion tyylitaiturit, osa 6

Kesän jälkeen, uuden lukukauden alkaessa emme ole esitelleet vielä yhtäkään lukion monista tyylitaitureista, joten nyt taitaa olla sen aika! Kuudentena tyylitaiturina esittelemme ensimmäistä luokkaa käyvän ja oppilaskunnan hallitukseen kuuluvan Sofia Kyllösen.

Neule : Kirppari 
Kauluspaita : Lindex
Converset : Ellos
Reppu : Fjällräven Kånken


Sofia kuvailee tyyliään rennoksi, ja usein valitseekin päällensä ensimmäiset vaatteet mitkä käteen osuvat. Yleensä hänen päältään löytää ainakin Converset, joita hän kertoo omistavansa 8 paria. Vaatteensa hän useimmiten ostaa Kuhmon Pajakasta, mutta toisinaan niitä löytyy muualtakin. Hän harrastaa alennushintaisten tuotteiden etsimistä.


Sofia päätyi Kuhmon yhteislukioon musiikkilinjan takia. Sofia kuvailee lukiota sanoilla " ihan jees " ja kertoo viihtyvänsä hyvin. Hänen mielestään lukiossamme on mukava tunnelma. 


Vapaa-ajallaan Sofia viettää aikaa kavereidensa kanssa. Suuri osa hänen vapaa-ajastaan menee musiikin parissa. Hän soittaa klarinettia, eli hän käy soittotunneilla, säestystunneilla, teoriatunneilla ja orkesterissa. Klarinetin soiton lisäksi hän käy myös pianotunneilla! Hän pitää myös piirtämisestä ja maalaamisesta. 
Sofia toivoo jatkavansa lukion jälkeen jonkin sortin musiikkioppilaitoksessa. 

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...