maanantai 19. toukokuuta 2014

Taksvärkkikohde numero 2 !

(Tapahtui 14.5.2014: Kolmea opiskelijaa ja yhtä opettajaa haastateltiin Kainuun Radion ohjelmaa varten. Tämä blogikirjoitus on kirjoitettu tuona päivänä.)

Jännittävästä radiohaastattelusta kun selvittiin, niin vielä pitää päästä kirjoittelemaan!
Oppilaskunnan hallitus huomasi, että kaikki taksvärkkiraha ei ole vielä mennyt hyvään tarkoitukseen, joten alkoi tiukka ja pitkään kestänyt pohdinta siitä, mihin tämä raha sijoitettaisiin kumminuoren lisäksi.


Hallitus kuitenkin loppujen lopuksi päätyi lahjoittamaan rahansa paikalliseen kohteeseen eli Kuhmon terveyskeskukseen. Aluksi soittelimme terveyskeskukselle, että mihin tämä raha tulisi tarpeeseen siellä ja päädyimme yhdessä tuumin siihen, että raha menee terveyskeskuksen aulan viihtyvyyden parantamiseen ja uusien lelujen hankkimiseen. Tällöin lahjoituksemme olisi hyödyksi ja iloksi kaikille terveyskeskuksen palveluita käyttäville eli myös meille, opettajille ja meidän perheillemme.


Kävimme viemässä shekin terveyskeskukseen muutaman hallituksen jäsenen ja yhden ohjaavan opettajan voimin samana päivänä kuin radiohaastattelu tehtiin (hahhah, itse juoksin kesken haastattelun pois, jotta kerkeäisin viemään shekkiä) ja Kuhmolainenkin kävi ikuistamassa tämän hetken, joten yhdelle päivälle kyllä mahtui paljon positiivista huomiota lukiollemme! :--)-Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...