maanantai 3. marraskuuta 2014

#Instagram

Lukiomme liittyi Instagramiin syyskuun loppupuolella ja kuvia sinne onkin kertynyt jo mukavasti. Tarkoitus olisi, että Instagram tarjoaisi hieman erilaisen = kaikista rennoimman näkökulman lukiomme toimintaan. Instaan voi julkaista kätevästi suoraan puhelimella esimerkiksi erilaisista tapahtumista tai matkoilta Kuhmon rajojen ulkopuolelta. Instaa, kuten muitakin tiedotuskanaviamme, ylläpitävät mediaryhmäläiset (tässä tapauksessa omilla kännyköillään). Hashtageja ja kuvia ei aina kannata ottaa kovin vakavasti, sillä ne on kuvattu ja kirjoitettu "pilke silmakulmassa". :) Tässä vähän tämänhetkistä kuvasatoa:


1. Puheviestinnän kurssilla tuunattiin T-paitoja ja osallistuttiin #kutsumua-kampanjaan. 2. Opettajat kouluttautuvat syksyn aikana oikein urakalla ja opiskelevat mm. Prezin, Socrativen, Edmodon, Googlen työkalut, Wilman kyselyt, some-asiat jne... 3. Salin remontti etenee ja tällä hetkellä lattiaan valettu betoni on kuivumassa. Kuivuminen kestää ainakin 10 viikkoa. 4. Abit olivat tutustumassa Kajaanissa ammattikorkeakouluun ja pääsivät mm. painimaan karhupainia!


1. Risto ja Sanna kuvasivat lukiomme musiikkitiloissa soittimia koulun esittelytilaisuuksia varten. 2. Oppilaskunnan hallitus vietti hauskan ryhmäytymisillan. 3. Oppilaskunnan hallitus kävi Jyväskylässä kouluttautumassa. 4. Nämä herkut odottavat vielä syöjiään, mutta eivät kauaa!

Tällaista siis Instassa - jos haluat pysyä menossa mukana, niin seuraa meitä!

PS. Mediaryhmään sopii edelleen uusia jäseniä. Ota yhteyttä Sannaan, jos olet kiinnostunut!

Teksti Sanna, kuvat mediaryhmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...