sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Nenäpäivä 7.11!

Valtakunnallista hyväntekeväisyystapahtumaa, Nenäpäivää, vietettiin perjantaina 7.11. Kun lukiomme oppilaskunnan hallitus sai tilaisuuden tilata ilmaisen nenäpäiväpaketin, he tarttuivat tuumasta toimeen ja päättivät järjestää meidänkin lukiollemme tekemistä Nenäpäivälle!

http://nenapaiva.fi/sites/nenapaiva.fi/files/Hyvan_Tekijat_Nenapaiva_2014_paino.jpg

Koululle tullut paketti sisälsi ison läjän Nenäpäivätarroja ja ilmapalloja. Alkoikin miettiminen, että mitä voisimme tehdä näin monella tarralla...


Lopulta päätimme antaa jokaiselle mahdollisuuden olla hyväntekijä ja lupasimme, että oppilaskunnan hallitus lahjoittaa jokaisesta opettajaan liimatusta Nenäpäivätarrasta 2 euroa Nenäpäiväkeräykseen. Tämän lisäksi ostimme jokaiselle hallituslaiselle oman nenän ja muutaman yllätyspalkintonenän ja näistä nenistähän menee myös meni tuotto kyseiseen keräykseen.


Kuten aiemmasta kuvasta näkyy, tarroja löytyi hieman ympäriinsä opettajia eli osalta opettajilta tarroja löytyi myös naamasta :D ! Tarroja oli aikaa liimailla yhdeksästä kahteen asti ja liimattavaksi tarkoitettuja tarroja löytyi ympäri koulua! Lopulliseksi tarrasaldoksi tuli 56 tarraa, mikä tiesi 112 euron lahjoitusta Nenäpäiväkeräykseen.


Myös opettajat osallistuivat keräykseen, sillä he saivat päivän päätteeksi Wilmassa haasteen (Petriltä), jossa kehoitettiin lahjoittamaan tarrojen perusteella rahaa.

Kehitysmaissa opettajat tienaavat vuodessa vähemmän kuin suomalainen opettaja tunnissa!

Päivä oli hauska ja onnistunut ja mukavaa hassuttelua perinteisen koulupäivän ohella! Kaiken lisäksi otimme osaa hyvän tekemiseen, mikä oli päivän tärkein asia! :--)

Normaalia meininkiä ruotsintunnilla... :)
Teksti Riikka, kuvat Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...